Glas

Wanneer een kas wordt gesloopt moet er natuurlijk het glas van verwijderd worden. In sommige gevallen is het glas niet te hergebruiken. In die gevallen wordt het glas in stukken direct in een container afgevoerd om alsnog gerecyled te worden.

Bij Geraerts Kassen hebben we een diversiteit aan glas voor kassen. Aangezien onze voorraad iedere dag wisselt raden wij u aan om langs te komen om de voorraad te bekijken.

Aanvragen los glas


Glas
Glassoort
Uitleg
Uitleg
Kies uw type glas
Formaat
Lengte zijde A
cm
Lengte zijde B
cm
Lengte zijde C
cm
Lengte zijde D
cm
Lengte zijde E
cm
Lengte zijde F
cm
Lengte zijde G
cm
Lengte zijde H
cm
Lengte zijde I
cm
Lengte zijde J
cm
Lengte zijde K
cm
Lengte zijde L
cm
Lengte zijde M
cm
Lengte zijde N
cm
Lengte zijde O
cm
Lengte zijde P
cm
Lengte zijde Q
cm
Lengte zijde R
cm
Lengte zijde S
cm
Lengte zijde T
cm
Lengte zijde U
cm
Lengte zijde V
cm
Lengte zijde W
cm
Lengte zijde X
cm
Lengte zijde Y
cm
Lengte zijde Z
cm
Oplage
Oplage
Voeg toe +
Vul alle bovenstaande velden in om dit onderdeel toe te voegen aan de offerte Glas is toegevoegd aan de offerte

Gebruikt glas


Wanneer een kas wordt gesloopt moet er natuurlijk het glas van verwijderd worden. In sommige gevallen is het glas niet te hergebruiken. In die gevallen wordt het glas in stukken direct in een container afgevoerd om alsnog gerecyled te worden. Wanneer het glas wel hergebruikt kan worden wordt het netjes losgemaakt en op glasbokken geplaatst.

Deze worden daarna door ons weer getransporteerd naar onze werf waar we deze weer per stuk of per bok verkopen. Het glas waar ooit een stukje uit is kan alsnog worden gebruikt. Deze snijden we dan op een andere standaard maat of op een maat die aangevragen is. Op die manier hoef je maar weinig weg te gooien.

Nieuw glas


Ook nieuw glas beschikken we over. Het is namelijk ooit zo dat de mensen in de professionele tuinbouw nieuw glas benodigd hebben aangezien die een stuk zuiverder is. Ook gebruiken we zelf de nieuwe ruiten i.v.m. onze hobby kassen die moeten worden voorzien van nieuw glas. De beschikbaarheid van het nieuwe glas wordt dan ook vrijgesteld aan de particulieren die er maar enkele nodig hebben. De ramen zijn op een standaard maat van 1,65m bij 0,73m of 1,85 bij 0,73m. Al het glas dat we beschikbaar hebben is 4 mm dik vlak tuinders glas. Natuurlijk kunnen we deze ramen ook voor U snijden in iedere gewenste maat.

Voor actuele prijzen kunt u altijd even bellen.

Veiligheidsglas


U kunt wanneer het benodigd is, ook gebruik maken van veiligheidsglas   (ookwel gehard glas genoemd). Dit glas is bij breken een stuk veiliger en ook sterker. Wanneer een gewone ruit stuk gaat wordt de ruit gespleten in gevaarlijke punten. Hieraan kan je jezelf flink verwonden. Wanneer gehard glas stuk gaat zal deze meteen in duizenden stukjes breken. Omdat deze stukjes zo klein zijn kunnen deze bijna al geen schade meer aanbrengen aan een persoon. Het veiligheidsglas is wel wat duurder dan een gewone raam vandaar dat het soms voor sommige geen optie is. Het grote nadeel is echter dat je een gehade raam niet kunt snijden want dan zal deze direct kapot springen. Het is dus altijd nodig dit op maat te bestellen of te hebben staan. We kunnen natuurlijk hierin vanalles voor u bestellen. Ook hebben we een deel voorraad hierin. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn dan kunt u contact met ons opnemen.

Glas snijden


Zoals eerder al werd verteld kunnen we voor u het glas op maat snijden. Dit kunnen we voor u doen met 2e hands glas maar ook met nieuw glas. Dit wordt door ons zelf gedaan. Wanneer u een speciale maat benodigd heeft kunt u deze doorgeven via email of telefonisch. Dan maken we de ramen voor u klaar en laten het u metee weten wanneer u het kunt oppikken. Natuurlijk mag u ook gewoon langskomen met de benodigde maten, dan maken we de ramen op maat waar u bij bent.

Vragen of interesse?


Heeft u vragen of wilt u komen kijken of wij kasmaterialen op voorraad hebben liggen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

(0493) 49 23 95
info@geraertskassen.nl

© 2024 Geraerts Kassensloop
Website door Steenstra Media