Gebruikte hobbykassen

Bij Geraerts is er ook een mogelijkheid om te kiezen voor een 2e hands Hobbykas. Hierbij maken we gebruik van de materialen die afkomstig zijn van Sloop.

De kas die voorheen bijvoorbeeld 1000 m2 is wordt door ons netjes gedemonteerd zodat de onderdelen kunnen worden hergebruikt. Wanneer deze spullen aangekomen zijn op de werf worden bepaalde onderdelen uitgezocht zodat deze een kleinere kas kunnen vormen van 6,00 x 3,40m of 6,40 x 6,00m. De Poten ed. worden deels al geprepareerd zodat het opzetten wat wordt versimpeld. De goot krijgt nog een nieuw laklaag in de binnenkant zodat deze weer vele jaren er tegen kan. De Luchtramen, die voorheen automatisch geopend werden doormiddel van een luchtingsmotor, worden aangepast zodat hand bediend open en dicht gaan. De schuifdeur inclusief rail, worden nieuw aangeleverd aangezien de gemiddelde deur in de kassen te groot is voor een hobbykas.

Vragen of interesse?


Heeft u vragen of wilt u komen kijken of wij kasmaterialen op voorraad hebben liggen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

(0493) 49 23 95
info@geraertskassen.nl

© 2024 Geraerts Kassensloop
Website door Steenstra Media