Over ons

C. Geraerts handelsonderneming is gevestigd in het Brabantse Someren. Het bedrijf is opgericht in 1986 en sindsdien altijd specifiek bezig geweest met het slopen van tuinbouwkassen. Door de jaren is er steeds meer gebruik gemaakt van machines i.p.v. trappen en mankracht. Wanneer een kas gesloopt moet worden kunnen we dit dan ook compleet verzorgen. Na al meer dan 30 jaar is de ervaring steeds verder gegroeid.

Daarbij is de werf waar het bedrijf gevestigd is ook steeds meer gegroeid. Inmiddels beschikken we over zo`n 1,5 hectare grond waar voor 80% 2e hands onderdelen liggen van de kassensloop. Het is namelijk zo dat de kassen die we slopen op een nette manier worden gedemonteerd zodat alles weer te hergebruiken is.

Opgeruimde zaak!


Natuurlijk is het zo dat niet altijd alles te hergebruiken is, maar dan zorgen wij er voor dat alles netjes wordt gerecycled word. Alle spullen die wel hergebruikt kunnen worden gaan dan, of direct naar een volgende klant, of ze gaan naar onze eigen werf. Hier worden de onderdelen gesorteerd en bij elkaar gezet. Vandaar uit worden deze weer particulier en zakelijk verkocht. Dus moet u bijvoorbeeld reparaties uitvoeren aan uw kas dan kunt u altijd bij ons terecht voor vervangende onderdelen en zelfs glas. Mochten er ooit vragen zijn dan kunt u altijd bellen of mailen voor info en advies.

Vragen of interesse?


Heeft u vragen of wilt u komen kijken of wij kasmaterialen op voorraad hebben liggen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

(0493) 49 23 95
info@geraertskassen.nl

© 2024 Geraerts Kassensloop
Website door Steenstra Media