Nieuwe hobbykassen

Het is Lente actie bij Euroserre! Dit betekend 10% korting op geselecteerde kassen en accessoires. Voor meer info kunt u altijd bellen of mailen.

Bij Geraerts kassen heeft u de mogelijkheid voor de aankoop van een nieuwe hobbykas. Deze hobby kas is zo gemaakt dat iedereen hem gemakkelijk eigenhandig kan plaatsen. Het glas van de hobbykas is volledig op maat gemaakt zodat u alleen nog maar alles in elkaar hoeft te steken.

De profielen hebben een TÜV-GS veiligheidskenmerk. Enkele redenen hiervan zijn het gebruik van inox bouten en moeren, afgeronde hoeken, tochtborstels, afgedichte vensters met rubbers etc. In ons assortiment van nieuwe hobbykassen beschikken wij over wel 15 modellen. Ieder model heeft zo zijn eigen stijl en afmetingen, zodat er altijd een passende kas kan geleverd worden.

Voor alle varianten zijn verschillende accessoires verkrijgbaar. Denk hierbij aan: Druivenhaak, Dakraam, Werkbladen, Schermdoeken en Zaaibakken.

Vragen of interesse?


Heeft u vragen of wilt u komen kijken of wij kasmaterialen op voorraad hebben liggen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

(0493) 49 23 95
info@geraertskassen.nl

© 2024 Geraerts Kassensloop
Website door Steenstra Media