Nieuwe Hobbykassen

Bij Geraerts kassen heeft u de mogelijkheid voor de aankoop van een nieuwe hobbykas. Deze hobby kas is zo gemaakt dat iedereen hem gemakkelijk eigenhandig kan plaatsen. Het glas van de hobbykas is volledig op maat gemaakt zodat u alleen nog maar alles in elkaar hoeft te steken.

De profielen hebben een TÜV-GS veiligheidskenmerk. Enkele redenen hiervan zijn het gebruik van inox bouten en moeren, afgeronde hoeken, tochtborstels, afgedichte vensters met rubbers etc. In ons assortiment van nieuwe hobbykassen beschikken wij over wel 15 modellen. Ieder model heeft zo zijn eigen stijl en afmetingen, zodat er altijd een passende kas kan geleverd worden.

Voor alle varianten zijn verschillende accessoires verkrijgbaar. Denk hierbij aan: Druivenhaak, Dakraam, Werkbladen, Schermdoeken en Zaaibakken.

Rustiq


Met zijn 45° hellende dak is deze serre gebaseerd op de oude traditionele victoriaanse Hobbykas. Ideaal voor landen met veel sneeuwval . Kan ook voorzien worden in smal ruitjes van 36 cm en met een victoriaanse nokversiering. Standaard is de kas uitgevoerd in het blank Aluminium, Natuurlijk kun je deze ook bestellen in kleur.

De rustiq is beschikbaar op een breedte van 2,36m of 3,09m.
Daarbij is hij in de volgende lengtes beschikbaar:
2,36m, 3,09m, 3,80m, 4,57m, 5,30m, en 6,04m
Goothoogte: 1,65m
Nokhoogte: 2,80m/3,15m (afhankelijk van welke breedte)

Starr


De Starr is met zijn speciaal dak niet enkel een mooie aanwinst voor uw tuin, het hogere gedeelte is ook erg praktisch voor het houden van grote potplanten of het opkweken van boompjes.

Goothoogte 3,09: 2,01 – 1,81m
Goothoogte 3,80: 2,25 – 2,01m

Exotic


De Euro-Exotic  is de uitgerekte vorm van de Rondon  en biedt u ook extra en gezellige zitruimte in uw tuin. De Euro-Exotic heeft een standaardbreedte van 3,09 m. De lengte kan gaan tot 8,30 m. Goothoogte 2,01 m. Fundering inbegrepen.

Een vlakke ondergrond is vereist!

Classic T


Deze hobbykas kenmerkt zich vooral aan de vorm van de letter T. Deze kas is niet alleen een kas maar ook een aankleding voor uw tuin. Ook deze variant is gemakkelijk te gebruiken als hobbykas maar ook als tuinhuis, dit doordat de classic T veel ruimte biedt.

Vragen of interesse?


Heeft u vragen of wilt u komen kijken of wij kasmaterialen op voorraad hebben liggen? Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

(0493) 49 23 95
info@geraertskassen.nl

© 2023 Geraerts Kassensloop
Website door Steenstra Media